Costa Brava, Barcelona, Provansa (bus-let), 5 dni

shutterstock_106916891_kvadrat

399,00 €

Avtobusni prevoz (Ljubljana – Aix Provence), letalski prevoz (Girona – Ljubljana), slovensko vodenje, 4x nočitev v izbranih hotelih, 4x samopostrežni zajtrk, transferji v času potovanja, 2x vodena izleta: ogled Barcelone in izlet na Montserrat z ogledom kleti s pokušnjo. Zagotovljen odhod!

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce brezplačna predstava: flamenko – tipični andaluzijski ples (v vrednosti 35 €).

Termin potovanja23.04.2018 – 27.04.2018

Počisti
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Španija - temperamentna dežela onstran Pirenejev, eksotična, nenavadna, romantična; dežela flamenka, kitar in nageljnov, navdušena za nogomet in dolge kolesarske dirke; dežela nenavadnih velikonočnih procesij, dežela starih mest in sodobnih umetnikov. To je dežela mnogih obrazov. Pridružite se nam na potovanju latino ritmov!

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz (Ljubljana - Aix Provence),
 • letalski prevoz (Girona - Ljubljana), vsi transferji in pristojbine,
 • 4x nočitev v izbranih hotelih v dvoposteljni sobi,
 • 3x polpenzion v hotelu 3* na Costa Bravi,
 • 1x nočitev z zajtrkom v Provansi v hotelu 3*,
 • 2x vodena izleta: ogled Barcelone, izlet na Montserratin z ogledom kleti s pokušnjo,
 •  brezplačno samo za Club Prima kupce: predstava flamenka - tipični andaluzijski ples,
 • avtobusni prevozi po programu, cestnine in cestne pristojbine,
 • vodenje v slovenskem jeziku.

Program potovanja:

1. dan: Ljubljana - Aix en Provence
Zbirališče potnikov in odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani. Avtobusna vožnja do mejnega prehoda Fernetiči in nadaljevanje potovanja mimo kneževine Monaco v Italiji do Nice na Azurni obali. Kratek sprehod skozi staro mestno središče, kjer se bomo sprehodili po promenadi Massena in se podali na slavno Promenade des Anglais ter uživali v pogledu na številne mondene hotele in plažo. Sledi vožnja proti Franciji do nekdanje provansalske prestolnice Aix en Provence. Sprehod po »mestu fontan«, čigar zgodovino so zaznamovale znane osebnosti: PaulCézanne, grof Mirabeau … Nastanitev v hotelu in prenočevanje.

shutterstock_446911954_manjša     shutterstock_529729756_manjša

2. dan: Aix en Provence - Figueras - Carcassonne - Lloret De Mar
Zajtrk in vožnja do mesteca Carcassonne ter čas za ogled srednjeveške utrdbe, ki so jo leta 1997 uvrstili na seznam Unescove dediščine. Za tri kilometer dolgim obzidjem z 52 stolpi se skrivajo ozke mestne uličice, trgi in trgovinice ter restavracije. Vožnjo bomo nadeljevali v Španijo in se ustavili za ogled Dalijeve galerije v Figuerasi. Teatro Museu Dalí, kjer je na strehi postavljena v oči bodeča steklena kupola, na vhodu črni kadilak, ki ga škropi Fontana. V popoldanskih urah nastanitev v hotelu na obali Costa Brava, znane po turističnih središčih ob številnih zalivih razčlenjene obale z mešanico peščenih zalivov, zlatih plaž in velikih modernih letovišč. Večerja in prenočevanje.

shutterstock_132730535_manjša     shutterstock_324520247_manjša

3. dan: Lloret De Mar - Barcelona - Lloret De Mar (izlet vključen v ceno)
Po zajtrku sledi celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono in panoramski ogled njenih največjih znamenitosti: staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve mojstrovine: stavba Casa Batllo in La Pedrera, park Güell (vstopnina za ogled), nedokončani tempelj svete družine − Sagrada Família (vstopnina za ogled); park La Ciutadela, Montjuich z olimpijskimi objekti, stadion Camp Nou, staro mestnosredišče (Barrio Gotico) s katedralo, eno najlepših tržnic Evrope - La Boquerija in seveda najpopularnejšo mestno ulico - ulico Ramblas. Popoldne bomo imeli nekaj časa na voljo tudi za samostojno raziskovanje mesta ali obisk katerega od številnih muzejev. Vrnitev v hotel in večerja. Zvečer možnost ogleda predstave viteških iger z večerjo (doplačilo 45 €). Prenočevanje.

shutterstock_178539545_manjša     shutterstock_121943794_manjša

4. dan: Lloret De Mar - Montserrat - Lloret De Mar: BREZPLAČNA predstava flamenka (ekskluzivno za Club Prima udeležence)
Po zajtrku se bomo odpravili na “razklano goro” Montserrat, kjer čuvajo zaščitnico Katalonije − Črno Madono. Montserrat je najsvetejši kraj Kataloncev, vsak Katalonec mora vsaj enkrat letno na goro. Na poti se bomo ustavili za ogled proizvodnje katalonskega vina, po katerem je tudi znana Katalonija. Sledi prosto popoldne, večerja in prenočevanje. Zvečer naš čaka obisk predstave flamenka − tipični andaluzijski ples.

shutterstock_628801775_manjša     shutterstock_433505482_manjša

5. dan: Lloret De Mar -  Girona - Ljubljana
Zajtrk v hotelu in prosto dopoldne za počitek, predajanje morskim radostim ali zadnjim nakupom in sprehodu po letovišču. V popoldanskih urah se bomo z avtobusom odpravili do letališča v Gironi in poleteli v Ljubljano.

shutterstock_379753051_manjša     shutterstock_345798617_manjša

Pomembno obvestilo:
S 1. 11. 2012 so v pokrajini Katalonija uvedli mestno turistično pristojbino. Višina mestne turistične pristojbine je odvisna od kategorije hotela in se plačuje na osebo na dan v recepciji hotela (znesek za doplačilo je naveden za čas bivanja v hotelu).

ČAS POTOVANJA: 5 dni / 4 noči

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 79 €
 • dodatni prazni sedež na avtobusu: 59 € / oseba
 • ogled predstave viteških iger ali španskega večera z večerjo: 45 € / oseba
 • ogled stavbe Casa Batllo: 24,50 € / oseba
 • ogled stavbe La Pedrera: 22 € / oseba
 • ogled parka Guell: 7,50 € / oseba
 • ogled templja svete družine - Sagrada Família: 15 € / oseba
 • mestna turistična taksa: 3,75 € - 4 € / oseba

*** DDV je obračunan po 98. členu ZDDV-1.

Za več informacij pokličite 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Costa Brava, Barcelona, Provansa (bus-let), 5 dni”

Kompas

KOMPAS d.d., Pražakova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 5448743000, davčna številka: SI 38865360. Informacije o splošnih pogojih poslovanja si lahko preberete na http://www.kompas.si/portaldoc/Help/splosni_pogoji.pdf

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.

test