Bio paket “Za zdravo kuhanje” Barbio’s

human hands preparing vegetables on the board in the kitchen

13,40 €

Biogetta, Bio konopljina sol in Bio mediteranska sol. Vsi izdelki so pripravljeni iz sestavin, ki jih najdete v naravi in ne vsebujejo nobenih aditivov.

Ekskluzivno darilo samo za Club Prima kupce: Bio zeliščna sol, 25 g.

Brezplačna dostava!

Kategorija: ,

Bio paket "Za zdravo kuhanje" Barbio's vsebuje:

  • Biogetta, 330 g
  • Bio konopljina sol, 70 g
  • Bio mediteranska sol, 70 g

Biogetta vam bo olajšala pripravo zdravih in okusnih jedi. To je povsem naravna mešanica za začinjanje jedi, ki vsebuje kar 55% domače sveže ekološke zelenjave ter 45% naravne soli iz Piranskih solin, ki je nerafinirana in vsebuje le naravno prisoten jod. Popestri in obogati okus vsem juham, omakam, enolončnicam, mineštram, rižotam. Skratka skoraj vsaki jedi, ki jo skuhate. Dodajte eno žličko Biogette in okusne jedi bodo pripravljene, kot bi mignil!

Biogetta1

Bio konopljina sol vsebuje vse zdravilne snovi konoplje v kombinaciji s česnom, lovorom, timijanom in majaronom. Pripravljena je iz domačih ekoloških začimb in naravne morske soli iz Piranskih solin. Vse potrebno za okusno jed imate odslej samo v enem lončku. Nepremagljiva je za pečeno meso in meso na žaru, pečen krompir, pečenega piščanca, krepke mesne jedi in podobno.

Bio konopljina sol

Bio mediteranska sol vam bo pričarala spomin na morje, saj vsebuje značilne mediteranske začimbe, kot so origano, bazilika, rožmarin, lovor … skupaj s tradicionalno soljo iz Piranskih solin. Pomagala vam bo pripraviti res okusne in zdrave jedi. Odlična je za meso in zelenjavo na žaru, solate, morske jedi in vse vrste paradižnikovih jedi.

Vsi izdelki so pripravljeni iz sestavin, ki jih najdete v naravi in ne vsebujejo nobenih aditivov. So popolnoma brez barvil, arom, ojačevalcev okusa, konzervansov, škrobov, kislin, maščob in drugih tovrstnih industrijskih dodatkov. 100% iz domačega vrta!

Ob nakupu tega paketa, prejmete tudi darilo: Bio provansalska sol, 25 g.

20161108_124752

Barbio's ekološki izdelki vam olajšajo zdravo življenje!

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Bio paket “Za zdravo kuhanje” Barbio’s”

BARBIO'S

BARBIO'S Barbara Meža s.p., Cikava 41, 1290 Grosuplje, Slovenija, matična številka: 6427570000, davčna številka: SI 19469322. Za informacije o splošnih pogojih poslovanja lahko pišete na info@barbios.si 

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.