Bio darilni paket Barbio’s

Paket Bozicni_manjša

25,10 €

Bio liker, mali darilni paket (Bio konopljina, Bio provansalska in Bio mediteranska sol) in Biogetta. Vsi izdelki so pripravljeni iz sestavin, ki jih najdete v naravi in ne vsebujejo nobenih aditivov.

Ekskluzivno darilo samo za Club Prima kupce: Bio zeliščna sol, 25 g.

Brezplačna dostava!

Kategorija: ,

Bio darilni paket Barbio's vsebuje:

  • Bio liker, 0,5 l
  • mali darilni paket (Bio konopljina, Bio provansalska in Bio mediteranska sol)
  • Biogetta, 330 g

Bio liker vas bo navdihnil z okusi jabolka, limone, ingverja, cimeta, klinčkov, vanilije … Pripravljamo ga na tradicionalen način z namakanjem vseh sestavin v bio sadjevcu.

Bozicni_navdih_liker_05l

Ko ga enkrat okusiš, se prebudijo vse brbončice v ustih. Kar predstavljaš si kamin v topli dnevni sobi, udoben naslanjač, zunaj pa bela snežna odeja …

Mali darilni paket vsebuje tri naše najboljše okuse: Bio konopljino, Bio provansalsko in Bio mediteransko sol. Vse so pakirane v priročne kozarčke po 25 g, odlične za preizkušanje okusov. Takšno darilo bo razveselilo vsakega gurmana.

human hands preparing vegetables on the board in the kitchen

Biogetta vam bo olajšala pripravo zdravih in okusnih jedi. To je povsem naravna mešanica za začinjanje jedi, ki vsebuje kar 55% domače sveže ekološke zelenjave ter 45% naravne soli iz Piranskih solin, ki je nerafinirana in vsebuje le naravno prisoten jod. Popestri in obogati okus vsem juham, omakam, enolončnicam, mineštram, rižotam. Skratka skoraj vsaki jedi, ki jo skuhate. Dodajte eno žličko Biogette in okusne jedi bodo pripravljene, kot bi mignil!

Biogetta1_manjša

Vsi izdelki so pripravljeni iz sestavin, ki jih najdete v naravi in ne vsebujejo nobenih aditivov. So popolnoma brez barvil, arom, ojačevalcev okusa, konzervansov, škrobov, kislin, maščob in drugih tovrstnih industrijskih dodatkov. 100% iz domačega vrta!

Ob nakupu tega paketa, prejmete tudi darilo: Bio provansalska sol, 25 g.

20161108_124752_manjša

Barbio's ekološki izdelki vam olajšajo zdravo življenje!

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Bio darilni paket Barbio’s”

BARBIO'S

BARBIO'S Barbara Meža s.p., Cikava 41, 1290 Grosuplje, Slovenija, matična številka: 6427570000, davčna številka: SI 19469322. Za informacije o splošnih pogojih poslovanja lahko pišete na info@barbios.si 

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.