Dvanajsta Club Prima stilska preobrazba: Silva Judež

Dvanajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 4.7.2017 - izbranka gospa Silva Judež.

4K7F9383     4K7F9491     4K7F9514

Silva pred in po Club Prima preobrazbi ... brez in z modnimi očali :)

4K7F9393     4K7F9406

Najprej se je "lotil" gospe Silve strokovnjak Blaž. Prva poteza je bila svetlitev las, namreč skupna odločitev je padla :) spremeniti barvo las iz temne na svetlo. V drugem koraku je "veliki" mojster Mali prijel za škarjice in začel z oblikovanjem kratke frizure.

4K7F9410     4K7F9420

Ko se je ekipa uskladila kateri odtenek barve je najprimernejši za Silvo, jo je Blaž pobarval, pol urce za tem pa se je Silva na pol ulegla na masažni stol in se prepustila pranju glave. Medtem pa Silva ni uživala samo v masaži celega telesa, ampak tudi v izvrstni masaži glave.

4K7F9451     4K7F9462

Sašo je Silvi še malenkost popravil frizuro :) finaliziranje z detajli je bilo uspešno opravljeno :) nato jo je Ana še sfrizirala. Lepo :)

4K7F9477     4K7F9478

Sledil je še make-up. Gospa Silva je dejala, da sta se kar dve hkrati ukvarjali z njo in da kaj takega še ni doživela nikoli :) uauuuuuuuuuuuu hudo :)

4K7F9552     4K7F9513

In na koncu, kot se vedno spodobi, še skupno fotografiranje s celotno ekipo :) in seveda samo v dvoje :) Ponovno čestitke vsem :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi Silva?

»Kot prvo gre zahvala za stilsko preobrazbo moji hčerki Nataši, saj je ona sodelovala v nagradni igri Radia Center, ki  je v sodelovanju s Club Prima stilsko preobrazbo podaril. Hčerka pravi, da sem si jo zaslužila predvsem zato, ker se vedno razdajam za druge, sebe pa postavim na zadnje mesto ter tudi zaradi moje nizke samopodobe. Ko mi je hčerka povedala, da sem izbrana, sem bila navdušena, obenem pa je bilo prisotnega tudi malo strahu, čeprav sem bila že na začetku prepričana, da se bom brez vprašanj popolnoma prepustila rokam strokovnjakov. Po preobrazbi sem se počutila res neverjetno. Kakšna sprememba! Kaj lahko naredi druga barva las in druga oblika ter ličila. Znotraj stilske preobrazbe ne bi spreminjala čisto nič, saj so strokovnjaki opravili svoje delo tako, da sem se počutila kot druga ženska. V salon Mali se bom zagotovo še vrnila, saj je že takoj ob vstopu v salon atmosfera odlična in vsa ekipa je zelo strokovna in prijazna. Prijateljicam in znancem bi sigurno priporočila registracijo na Club Prima, saj je to, da pomagajo ženskam do stilske preobrazbe, res super poteza. Club Prima lahko marsikateri ženski vlije veliko samozavesti. Po preobrazbi se počutim odlično, hčerka pa pravi da kar žarim :) «

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.