Dvaindvajseta Club Prima stilska preobrazba: Slavica Hrovat

Dvaindvajseta Club Prima stilska preobrazba je bila 31.01.2018 - izbranka gospa Slavica Hrovat.

4K7F7361_manjša     4K7F7736_manjša
Gospa Slavica pred in po stilski preobrazbi ... počuti se čudovito, samozavestno in mladostno.

4K7F7367_manjša     4K7F7373_manjša
Sašo se je po kratkem posvetu z gospo Slavico odločil, da jo bo postrigel vse do ramen in jo iz skuštrane rdečelaske prelevil v pravo hollywoodsko divo :) Gospo Slavico je pod svoje okrilje danes vzela naša Ana, ki ji je najprej umila in našamponirala lase, da bo naš mojster Sašo lažje s škarjami drsel po njenih laseh.

4K7F7382_manjša     4K7F7393_manjša
Ana je naši gospe Slavici na lase nanesla Fluidissime balzam v spreju, ki se ne izpira, zaščiti lase in omogoča lažje razčesavanje las.

4K7F7401_manjša     4K7F7441_manjša
Naš veliki mojster Sašo je v roke prijel škarje in začel ustvarjati. Sašo je pri svojem striženju res izredno natančen, točno ve kaj hoče in kaj bo gospe Slavici najbolj pristajalo.

4K7F7431Manjšac1     4K7F7448_manjša
Uauu kakšna razlika v dolžini ... še malo gospa Slavica pa boste v ogledalu kmalu ogledala popolnoma novo podobo ... komaj čakamo končni rezultat :)

4K7F7478_manjša     4K7F7502_majša
Naši gospe Slavici bomo tudi spremenili barvo las. Našega mojstra Sašota vedno zmoti "rdeč" odtenek na laseh, zato se je odločil, da bo le tega pri gospe Slavici odstranil in ji na lase nanesel dve barvi IONA (ne vsebuje amonijaka, je brez vonja in primerna za vsa lasišča, tudi za nosečnice), da umirita njen živahni ton barve.

4K7F7524_manjša     4K7F7545_manjša
Naša Ana je gospe Slavici postopno začela nanašati novo barvo, najprej na narastek, potem pa še na celotne lase vse do konic. Sedaj pa moramo počakati 20 minut, da vidimo kakšna barva bo krasila njene lase.

4K7F7574_manjša     4K7F7555_manjša
Tako! 20 minut je mimo. Ana je gospe Slavici ponovno umila lase in ji seveda, kot vsem našim kandidatkam privoščila masažo glave. Razlika v barvi se pa tudi že vidi, kajne :)

4K7F7595_manjša     4K7F7588_manjša
Sašo si je pričesko naše gospe Slavice zamislil z lepimi kodri, zato je Ani dal navodila, naj njene lase čim bolj navije in ji pričara pravo hollywoodsko pričesko. Gospa Slavica čudovita boste ... komaj čakamo na vaš končni "look" :)

4K7F7627_manjša      4K7F7656_manjša
In kot vedno naša Teja in Ana v akciji z ličili Kryolan in Ben Nye ... uff kar obe sta jo ličili od enkrat, to pa je privilegij, da imaš kar dve vizažistki hkrati 😉

4K7F7661_manjša       4K7F7695_manjša
Takole, še zadnji popravki našega velikega mojstra Sašota Malija. O ja, naš Sašo je res človek detajlov :)

4K7F7708_manjša      4K7F7714_manjša
Seveda brez očal Optike Mali ne gre ... Sašo je naši gospe Slavici pomagal izbrati prava očala, tako da bo zasijala v vsem svojem sijaju 😉 Nasmešek gospe Slavice pove vse ... navdušena nad svojo novo pričesko :)

4K7F7729_manjša       4K7F7755
Še skupna fotografije presrečne gospe Slavice in zadovoljnega Sašota ... a nista luštna :) In seveda tudi slika celotne ekipe frizerskega salona Mali, ki je glavni krivec za vse nasmeške naših nagrajenk na stilskih preobrazbah.

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Slavica?
»Moji dolgi lasje so bili že dolgo let moj zaščitni znak, naravni in skodrani. Barvanje je bilo občasno seveda nujno, glede frizure pa čop in še enkrat čop. Za slovesne trenutke sem si skoraj praviloma uredila frizuro pri frizerki, tako s kodri, bolj ali manj spetimi. Že to je bila sprememba. In zgodilo se je ... "Mami, greš na stilsko preobrazbo?" me je vprašala moja hčera. Zakaj pa ne, je bil moj odgovor. In sem šla. V salon Mali v Ljubljano. Kako kraljevsko se počutiš, ko te sprejme prijazna ekipa in si za tistih nekaj ur središče dogajanja! Moja želja je bila, da naj bo dolžina las še vedno taka, da jih lahko spnem v čop, kar je gospod Sašo upošteval. In se je začelo ... Striženje, umivanje, masiranje, barvanje in na koncu česanje … "Kako bo?" sem premišljevala pri sebi ter opazovala profesionalno ekipo pri delu in uživala. Nato je sledilo še ličenje. Ko sem se pogledala v ogledalo, kljub "navijalkam" v laseh, sem ostala brez besed in diha. "Sem to jaz?" sem se spraševala. Na koncu, po dokončani pričeski, je v ogledalu vame zrla popolnoma druga, spremenjena Slavica. "Noro!" sem bila glasno presenečena. Ekipa mi je po končani preobrazbi in skupnem slikanju zaželela lep dan, z željo, da se še kdaj vidimo. Kako so bili šele presenečeni in navdušeni moji prijatelji, s katerimi sem se srečala par ur kasneje. Da o hčeri niti ne govorim, bila je več kot presrečna. Na srečanju, kamor smo bili povabljeni, je bilo še več mojih znancev in marsikdo je prišel/a do mene z vprašanjem "Slavica, a si res to ti?" :) Odločitev za stilsko preobrazbo je bila moja PRAVA odločitev. Drage moje, odločite se za preobrazbo, ne bo vam žal. Že to, da se za tistih nekaj ur preobraziš v model in fotomodel, nekaj šteje ... vredno je poizkusiti. Salonu Mali pa: lepo mi je bilo in hvala vsakemu posebej za tiste male delčke, ki so na koncu sestavili mozaik moje preobrazbe, preobrazbe z veliko začetnico!! Hvala VAM. Draga Tamara, hvala tudi za tvoj topel sprejem in spremstvo za čas moje preobrazbe. Kar tako dalje. Projekt Club Prima si zasluži vso medijsko prepoznavnost in želim VAM, da bi vam to uspelo.«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.