Butters je zgodba o zakladih narave

Njihovo poslanstvo je, da negujejo in izboljšujejo videz kože ter las, a verjetno se poraja vprašanje katerih zakladih? Govora je o eteričnih in drugih oljih, voskih, predvsem pa maslih, ki so osnova linije Butters.

Dejstvo je, da v naravi obstaja veliko različnih vrst masel. Pridobivajo se iz praktično vsakega oreščka, semena, celo koščice sadeža. Čeprav v vsakem maslu oziroma olju prevladujejo drugi vitamini, minerali, antioksidanti in ostale čudežne sestavine, v nadaljevanju predstavljamo nekatere ključne lastnosti, ki so jim skupne.

  • Negujejo, hranijo, gladijo in mehčajo še tako otrdelo kožo, ko ne pomaga čisto nič drugega.
  • Ob nanosu na kožo ustvarijo tanek sloj, ki zadržuje vlago v njej in ščitijo pred hrapavo, srbečo, luščečo kožo.
  • Vsebujejo antioksidante, ki kožo varuje pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so ekstremno visoke temperature, mraz, veter, UV žarki, in upočasnjujejo sicer naravni proces odmiranja kožnih celic in staranje.
  • Vsebujejo posebne snovi fitosterole, ki izboljšujejo obrambni mehanizem kožein spodbujajo njeno delovanje.

Pomirjajo kožo in izboljšujejo njeno prožnost.

Zakaj izbrati Butters masla?

Če se prištevate med velike ljubitelje narave, naravnih in na splošno zdravih izdelkov, potem veste, da se na trgu dobi ogromno število takšnih in drugačnih kozmetičnih sredstev za nego kože. Tudi masel kot takšnih je prava poplava.

Vendar so Butters masla zares nekaj posebnega. Vsebujejo certificirana organska masla, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter zagotavljajo napetost, gladkost in sijaj. Skratka lep in zdrav videz.

Ne le, da vsebujejo še vrsto drugih hranilnih snovi, o katerih je že bilo napisanega, predelana so posebni metodi brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja. Na ta način se hranila ohranijo v celoti, zato lahko svoji koži zagotoviš resnično vse kar potrebuje in si nenazadnje zasluži.

Butters masla so nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo. Zakaj je to pomemben podatek? Ker mnogi sorodni izdelki vsebujejo pretežni delež vode, kateri so dodana masla v zanemarljivem deležu. Zato ni potrebe, da bi Butters maslom dodajali konzervanse, saj se bakterije v maščobah ne morejo naseliti.

Masla so 100% organska, ki so povrhu vsega tudi brez umetnih barvil, parabenov in petrokemikalij. Ker vsebujejo sestavine izključno rastlinskega izvora, so prijazna tudi veganom.

badge

Butters masla so proizvedena v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice). Sistem zagotavlja visokokakovostne kozmetične izdelke, ki ustrezajo pričakovanim zahtevam, so zdravstveno neoporečni in povsem varni za porabnika. Zanj podeljen certifikat SIST EN ISO 22716:2007 zagotavlja stalni nadzor ene vodilnih certifikacijskih hiš Bureau Veritas.

BV_Cert_N&B_ISO 22716

Club Prima priporoča:
Antiage Butter – Antiage maslo, 250 ml
Cocoa Butter – Kakavovo maslo, 250 ml
Belly Butter – Belly maslo, 250 ml
Shea Butter – Karitejevo maslo, 250 ml

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.